Protivirusna rešitev naslednje generacije

VIPRE Antivirus Business je novost na našem tržišču, gre za vrhunsko protivirusno rešitev naslednje generacije, ki zagotavlja protivirusno zaščito, »anti-spyware« zaščito, požarni zid ter ščiti pred »phishing« - ribčarskimi spletnimi vsebinami.

Ena izmed glavnih prednosti rešitve je popolnoma na novo zasnovano jedro protivirusne rešitve, ki je bilo razvito na podlagi dolgoletnih izkušenj in vlaganj v raziskave ter razvoj, in je tako kos najnovejšim in najrazličnejšim grožnjam, ki jih prinaša svetovni splet ter vam tako zagotavlja proaktivno zaščito v realnem času. Druga največja prednost pred konkurenčnimi produkti pa je zagotovo hitrost in minimalen vpliv na porabo sistemskih virov - procesorja in pomnilnika. VIPRE Antivirus je zasnovan za IT administratorje, je zanesljiv, enostaven za namestitev, uporabo in vzdrževanje ter na voljo po izjemno konkurenčni ceni, skratka idealna rešitev za vaše podjetje.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Enostavna namestitev

  VIPRE Antivirus Business je izjemno enostaven za namestitev in konfiguracijo, v veliko pomoč pa vam bo orodje »Incompatible Software Removal«, ki poskrbi ...

  za hitro in tekočo namestitev nove protivirusne rešitve VIPRE. S tem se boste izognili morebitnim konfliktom, ki bi lahko nastali tekom namestitve.

  Povečajte učinkovitost

  Hitrost šteje. Ena izmed glavnih prednosti rešitve VIPRE je hitrost in minimalna poraba sistemskih virov (procesorja in rama). Skenirajte celotno omrežje naenkrat, hitro in enostavno, brez obremenitve vašega sistema.

  Zaščita e-pošte

  Pogostokrat imajo določene nevarnosti in grožnje oz. škodljiva programska oprema izvor prav v e-pošti, zato GFI VIPRE poskrbi tudi za natančno pregledovanje celotne e-poštne. Tako bo vsa škodljiva programska oprema identificirana in blokirana.  

 • Popolna zaščita

  VIPRE Antivirus vam nudi popolno zaščito, saj identificira in odstrani viruse, črve, trojanske konje,»spyware«, »rootkits« ter ostalo škodljivo programsko opremo.

  Centralno upravljanje

  Rešitev je povsem enostavna za upravljanje, to pa vam omogoča uporabniku prijazna centralna upravljavska konzola. Na enem mestu ...

  lahko uredite celotno namestitev agentov, nastavite različne nivoje pravic in dovoljenj, upravljate s posodobitvami, urniki pregledov ter poročili.

  Premium zaščita

  Izberite VIPRE Business Premium verzijo in si zagotovite »Premium« zaščito, ki vključuje še požarni zid, URL filtriranje, ki prinaša »anti-phishing« ... 

  funkcionalnost oz. blokiranje lažnih spletnih vsebin, poleg tega pa Premium verzija omogoča še blokiranje prikaza oglasov tretjih oseb na spletnih mestih.