Rešitev za nadzor dostopa do spleta, spremljanje spletnih aktivnosti ter popolno spletno zaščito

Svetovni splet je zagotovo spremenil način našega dela, ogromno stvari nam je olajšal in poenostavil, a vseeno na drugi strani, ob neustrezni uporabi le-tega, s seboj prinaša ogromno najrazličnejših groženj in nevarnosti. Neustrezna uporaba spleta lahko vidno vodi v zmanjšanje produktivnosti zaposlenih ter na drugi strani do izpostavljenosti podjetja in njihovih poslovnih podatkov najrazličnejšim nevarnostim. Ena izmed raziskav, ki jo je izvedla raziskovalna družba IDC je pokazala, da kar 40% spletnih aktivnosti zaposlenih ni povezanih z njihovim delom, temveč gre za brskanje po spletu, ki je zasebne narave. 

Navedno je seveda zadosten razlog za uporabo programske rešitve za nadzor spletnih aktivnosti vaših zaposlenih, za blokiranje in filtriranje neprimernih vsebin in prenosov s spleta, hkrati pa si zagotovite še protivirusno zaščito, da prenosi s spleta ne vsebujejo virusov ali škodljive programske opreme.

Predstavljamo vam rešitev GFI WebMonitor, ki zagotavlja popolno spletno zaščito. Omogoča vam podroben nadzor nad tem do katerih spletnih vsebin dostopa posameznik, koliko časa porabi za to, kakšna je poraba internetne linije ... Poleg tega omogoča nadzor in blokiranje vseh prenosov s spleta, zagotavlja večslojno protivirusno zaščito za vse prenose, proaktivno blokira »phishing« vsebine, omogoča blokiranje in nadzor klepetov preko MSN Messeneger-ja, Google Talk-a, Facebook chat-a in še mnogo drugih funkcioanlnosti.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Proaktivna zaščita

  Končno boste pridobili nadzor nad datotekami, ki jih s spleta prenašajo vaši zaposleni, hkrati pa boste popolnoma brezskrbni, saj večslojna protivirusna zaščita identificira in blokira najrazličnejšo škodljivo programsko. Prav tako boste proaktivno zaščiteni pred lažnimi oz. ribičarskimi (»phishing)« vsebinami.

  Povečajte produktivnost

  Povečajte produktivnost zaposlenih in zmanjšajte čas, ki ga porabijo za brskanje po spletu, ki je zasebne narave (osebna e-pošta, portali z novicami, družabna omrežja, spletne igre ...).

  Hitra internetna linija

  Rešitev GFI WebMonitor vam zagotavlja tudi popoln nadzor celotnega internetnega prometa. S tem si boste zagotovili, da bo vaša internetna linija vedno prosta in hitro delujoča. Omogoča vam ...

  izjemno enostavno blokiranje določenih vsebin, ki najbolj upočasnjujejo delovanje vaše internetne linije (npr. prekomerno predvajanje glasbe preko spletnega brskalnika).

  Nadzor HTTPS prometa

  Rešitev GFI WebMonitor omogoča tudi popoln nadzor HTTPS prometa, s čimer je identificirana in blokirana tudi tista škodljiva programska oprema, ki se skuša izogniti različnim oviram preko HTTPS prometa.

 • Nevarna spletna mesta

  Rešitev GFI WebMonitor glede na URL ali IP naslov spletnega mesta poda oceno tveganja, na podlagi katere je določeno spletno mesto lahko identificirano kot potencialno nevarno (kljub opozorilu imate možnost dostopa do končne vsebine) ali pa je avtomatsko blokirano. 

  Filtriranje spletnih vsebin

  Ustvarite različne nivoje pravic dostopa do določenih spletnih vsebin, poleg tega pa lahko spletne vsebine filtrirate tudi na podlagi 280.000.000 domen, ki jih združuje t. i. »WebGrade« baza znotraj rešitve GFI WebMonitor.

  Odtekanje podatkov

  Z natančnim nadzorom spletnih vsebin boste preprečili odtekanje občutljivih poslovnih podatkov iz vašega podjetja. Varnostne luknje se nahajajo predvsem na družabnih omrežjih, kjer se pogosto pojavljajo lažne oz. »phishing« vsebine.

  Prihranek časa in denarja

  Z uporabo rešitve GFI WebMonitor boste ogromno prihranili in pridobili. Povečali boste produktivnost vaših zaposlenih in prihranili ogromno časa. Ker vemo, da je čas denar, pa bodo vaši prihranki vidni tudi tukaj.