gumb

gumb

Bodite proaktivni in si zagotovite popoln nadzor nad dogajanjem na strežniku ter v omrežju

GFI Network Server Monitor je rešitev, ki pregleduje celotno vaše omrežje in vas obvešča o morebitnih napakah in nevsakdanjih rečeh. Celoten proces je popolnoma avtomatiziran in vam omogoča, da identificirate napake ter jih odpravite še preden jih zaznajo uporabniki. O napaki boste proaktivno obveščeni preko e-pošte ali SMS-a. Ob identifikaciji določene napake, vam rešitev GFI Network Server Monitor omogoča tudi avtomatsko reakcijo in odpravo napake z določenim opravilom kot je npr. ponovni zagon naprave, ponovni zagon servisa ali zagon določene skripte, ki bi odpravila zaznano napako. Rešitev uporablja na tisoče uporabnikov po celem svetu in je idealna za implementacijo v mala in srednje velika podjetja.

Kako vam lahko pomagamo? (zahtevajte klic, pošljite povpraševanje)

 • Preprečite izpade IT opreme

  Zagotovite si popoln pregled in nadzor nad celotnim dogajanjem na vaših Windows ali Linux strežnikih, na delovnih postajah ter tudi nad preostalimi napravami v omrežju.

  Avtomatska opozorila

  Kadar rešitev zazna določeno napako v sistemu, vas o tem avtomatsko tudi obvesti, bodisi preko e-pošte bodisi preko SMS sporočila, lahko pa tudi preko pozivnika. Prav tako avtomatsko prejmete vsa obvestila o aktivnostih oz. akcijah GFI Network Server Monitorja-ja.

  Enostavna uporaba

  Rešitev je resnično enostavna za namestitev, konfiguracijo in vzdrževanje. Pri namestitvi nimate nobenega dela z nameščanjem agentov na strežnikih, delovnih postajah ter ostalih napravah, ki jih želite spremljati oz. nadzorovati.

 • Testiranje možnih napak

  Rešitev v ozadju avtomatsko izvaja določene teste na vseh izvajajočih se servisih in tako sprotno preverja stanje v omrežju ter testira morebitne napake, ki bi lahko privedle do izpadov v vašem IT okolju. 

  Preddefinirana pravila

  Rešitev vam omogoča, da virtualno nadzorujete praktično vse v vašem IT okolju. Na voljo imate ogromno že preddefiniranih pravil, ki vam omogočajo spremljanje dogajanja na vaših strežnikih in v omrežju, prav tako pa imate na voljo ogromno opcij za kreiranja lastnih pravil v VBscript, ADSI in WMI.

  Izjemno konkurenčna cena

  Rešitev GFI Network Server Monitor vam je na voljo po izjemno konkurenčni ceni. Izkoristite vse prednosti, ki jih prinaša rešitev in poskrbite za popoln nadzor nad strežniki in delovnimi postajami v vašem IT okolju.