Protivirusna rešitev za zaščito e-pošte, ki jo združuje kar 5 protivirusnih modulov

Število virusov, škodljive programske opreme in drugih groženj s spleta se nenehno povečuje. Situaciji se potrebno prilagoditi in poskrbeti za zaščito, torej namestitev protivirusne rešitve je nujno opravilo. Glede na naraščajoče število najrazličnejše škodljive programske opreme je potrebno poskrbeti za ustrezno izbiro rešitve. 

Rešitev GFI MailSecurity združuje kar do pet protivirusnih modulov, ki poskrbijo za popolno zaščito na nivoju strežnika. Povedano z drugimi besedami, zagotovite si lahko kar pet-slojno protivirusno zaščito. V osnovni verziji zaščito zagotavljata Norman in BitDefender protivirusna modula, opcijsko pa lahko dodate še Kaspersky, McAfee ter AVG Antivirus protivirusne module.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Večslojna zaščita

  Rešitev v ozadju poganja do 5 protivirusnih modulov, kar vam zagotavlja najhitrejšo reakcijo na najrazličnejše grožnje. Večslojna zaščita tako zagotavlja identifikacijo groženj v realnem času. Enostavno pozabite na skrbi povezane s škodljivo programsko opremo, ki ima izvor v e-pošti.

  Popolna zaščita

  »Exploit Engine« in »HTML Sanitizer« sta še dve napredni funkcionalnosti rešitve GFI MailSecurity, ki zagotavljata popolno zaščito z blokiranje potencialno nevarnih HTML skriptov, hkrati pa  preprečite še možne okužbe celotnega omrežja, ki imajo izvor v e-pošti.

  Izjemno konkurenčna cena

  Zagotovite si popolno zaščito po izjemno konkurenčni ceni za mala in srednje velika podjetja. V ceno je vključena tudi GFI MailSecurity ReportPack aplikacija, ki vam omogoča kreiranje najrazličnejših poročil, z bogato grafično podporo.

 • Podrobno filtriranje

  Upravljavska konzola, ki je izjemno enostavna za uporabo, vam omogoča napredne možnosti kreiranja različnih filtrov, ki jih lahko nastavite tako za posameznega uporabnika ali glede na ključne besede.

  Napredna tehnologija

  GFI MailSecurity združuje najnaprednejše tehnologije, ena izmed teh je »Trojan and Executable Scanner«, ki identificira določeno nevarnost, nato pa še natančno analizira njen namen. Funkcionalnost deluje neodvisno od posodabljanja protivirusnih definicij.

  Odlična integracija

  Rešitev se odlično integrira v vaše obstoječe IT okolje in podpira vodilne platforme za sporočanje kot sta Microsoft Exchange in Lotus Domino.