Rešitev za arhiviranje e-pošte namenjena malim in srednje velikim podjetjem

GFI MailArchiver je rešitev za arhiviranje e-pošte, ki odpravlja vse težave povezane z upravljanjem le-te na vašem Exchange strežniku. Uporablja jo že na tisoče zadovoljnih strank in je tako vodilna rešitev za arhiviranje e-pošte na trgu za segment malih in srednje velikih podjetij. Uporabljajo jo administratorji širom sveta, da si olajšajo upravljanje in arhiviranje celotne e-poštne korespondence, kar bistveno razbremeni vaš Exchange strežnik. Poleg tega rešitev uspešno odpravlja vse težave povezane z upravljanje PST datotek, hkrati pa si zagotovite skladnost z najrazličnejšimi zakonskimi predpisi.

GFI MailArchiver shrani celotno e-poštno korespondenco vašega podjetja na centralni lokaciji, do katere lahko enostavno dostopate na tri načine: preko mape v vašem odjemalcu e-pošte - Microsoft Outlook, preko spletnega brskalnika ali preko vaše mobilne naprave. Rešitev se popolnoma integrira v vaš Outlook in se tako izogne potrebi po uporabi t. i. »stub« datotek.

Zadnja verzija rešitve pa vključuje še BI modul imenovan MailInsights oz. modul, ki omogoča napredne možnosti kreiranja najrazličnejših poročil povezanih z e-poštno korespondenco. Praktično gre za modul poslovnega obveščanja, ki je vam prikaže vsako podrobnost povezano z e-poštno korespondenco. 

Preberite več o naprednih možnostih, ki jih prinaša dodatek MailInsights.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Razbremenite Exchange strežnik

  Rešitev GFI MailArchiver vam omogoča, da razbremenite vaš Exchange strežnik, povečate njegovo učinkovitost, uporabnikom pa omogočite praktično neomejeno velik poštni predal.

  Integracija z Outlook-om

  Rešitev se odlično integrira z Microsoft Outlook-om, saj lahko uporabniki enostavno preko le-tega dostopajo do celotnega arhiva e-poštne korespondence. Druga opcija ... 

  pa je uporaba GFI MailArchiver spletnega vmesnika, ki je enostavno dosegljiv preko spletnega brskalnika.

  Skladnost s predpisi

  Vsa e-poštna sporočila so shranjena v centralni bazi in ustrezno zavarovana, kar pomeni, da je arhiv originalnega sporočila vedno dostopen. Zelo uporabna ... 

  zadeva pri raznih internih preiskavah, prav tako pa si podjetje zagotovi skladnost s predpisom »eDiscovery«.

  Enostavna uporaba

  Rešitev GFI MailArchiver je izjemno enostavna za namestitev, konfiguracijo in vzdrževanje. Prav tako je povsem enostaven uporabniški vmesnik ... 

  za končne uporabnike, ki lahko do arhiva dostopajo tako v pisarni kot tudi na terenu.

 • Pozabite na PST datoteke

  PST datoteke so prava nadloga in trn v peti vsakega administratorja, z GFI MailArchiver-jem pa ...

  boste te težave odpravili za vedno in prihranili ogromno časa, saj vzdrževanje in upravljanje s PST datotekami ne bo več potrebno. 

  Poslovna inteligenca

  Rešitev vam ponuja napredne možnosti kreiranja raznoraznih poročil z bogato grafično podporo. Preprečite odtekanje podatkov, preprečite zlorabo službenega e-poštnega naslova, spremljate odzivni čas in še mnogo več.

  Varnostno kopiranje

  Arhiv vseh sporočil je enostavno dostopen, določeno sporočilo pa lahko v trenutku obnovite oz. ga povrnete v prvotno obliko. 

  Zaupanja vredna rešitev

  GFI MailArchiver je preverjena rešitev, ki je prejela številne nagradne in priznanja, uporablja pa jo na tisoče podjetij širom sveta.