Rešitev za varovanje omrežja, preprečevanje vdorov in upravljanje s posodobitvami

GFI LanGuard je napredna rešitev za varovanje omrežja, preprečevanje vdorov in upravljanje s posodobitvami. Pohvali se lahko s številnimi referencami ter prejetimi nagradami. Omogoča vam celovit pregled nad omrežjem, opozarja na varnostne luknje ter poskrbi za avtomatsko izvajanja posodobitev programske opreme, vse to z minimalnim administrativnim trudom. Poleg tega je enostavna za namestitev in uporabo. 

GFI LanGuard deluje kot vaš virtualni asistent in svetovalec. Vsak trenutek vam v realnem času prikaže celotno sliko stanja v omrežju, izvaja analize tveganja, opravila povezana z vzdrževanjem pa postanejo enostavnejša, hitrejša in učinkovitejša. Rešitev GFI LanGuard bo poskrbela za avtomatsko posodabljanje programske opreme, tekom skeniranja celotnega omrežja bo pregledala več kot 45.000 točk in vas opozorila o morebitnih varnostnih luknjah ali nevarnostih, v vsakem trenutku pa vam bo ponudila celoten pregled na strojno in programsko opremo, sporočila bo vsakršno spremembo v omrežju, ki je ni naredil administrator, poleg tega pa bo poskrbela še za skladnost z različnimi zakonskimi predpisi.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Vaš virtualni svetovalec

  GFI LanGuard deluje kot vaš virtualni svetovalec in vam pomaga pri odkrivanju varnostnih lukenj, hkrati pa vam zagotavlja da je vse v vašem omrežju v skladu s predpisi. Omogoča vam celovit pregled nad strojno in programsko opremo v omrežju ter izvaja analize tveganj. Ključne točke za katere poskrbi GFI LanGuard so:

  • - upravljanje s posodobitvami
  • - odkrivanje varnostnih lukenj
  • - nadzor nad vso programsko opremo
  • - pregled in nadzor nad strojno opremo
  • - nadzor in sledljivost nad vsemi spremembami v omrežju
  • - izvajanje analiz tveganja
  • - skladnost s predpisi

   

   

  Odkrivanje varnostnih lukenj

  GFI LanGuard poskrbi za pregled več kot 45.000 točk v vašem omrežju, vključno z virtualnim okoljem. Osnovne točke pregledov izhajajo iz konceptov kot sta OVAL in SANS Top 20. Rezultati analiz in pregledov vam podajo odgovore na naslednja dejstva, kakšno je stanje varnostni v omrežju, kako močno je omrežje izpostavljeno različnim grožnjam ter kaj bi bilo potrebno urediti, da se izpostavljenost zmanjša.

  Pregled strojne opreme

  GFI LanGuard vam omogoča, da si ustvarite seznam celotne strojne opreme v vašem omrežju. Identificirani so strežniki, delovne postaje, tako fizične kot tudi virtualne ter vse ostale mrežne naprave kot so usmerjevalniki, tiskalniki, stikala ... Tako si ustvarite celovit pregled nad vso strojno opremo, odkrijete manjkajoče posodobitve ter morebitne varnostne luknje.

  Zmanjšajte stroške

  Zmanjšajte stroške in prihranite čas s centralnim upravljanjem in nadzorom celotnega omrežja. Poskrbite za avtomatsko nameščanje posodobitev, odkrijte varnostne luknje in preprečite nepooblaščeno nameščanje aplikacij.

 • Upravljanje s posodobitvami

  Manjkajoči servisni popravki in posodobitve so velikokrat vstopna točka v omrežje za najrazličnejše grožnje. GFI LanGuard vam omogoča popolnoma avtomatiziran proces posodabljanja tako Microsoftove programske opreme kot tudi za aplikacije ostalih proizvajalcev, kar pomeni, da jih avtomatsko prenese in namesti.

  Pregled programske opreme

  Rešitev vam omogoča podroben pregled nad dogajanjem v omrežju ter katere aplikacije in nastavitve predstavljajo potencialno nevarnost. Z GFI LanGuard-om dobite celoten pregled nad vsemi nameščenimi aplikacijami, nad vso strojno opremo, nad stanjem aplikacij kot so protivirusna zaščita, »antispam«, požarni zid. Prav tako dobite nadzor nad tem kateri »porti« so odprti in kateri servisi se izvajajo na delovnih postajah.

  »Change« management

  Spremembe nastavitev, ki jih naredijo določeni uporabniki, lahko vplivajo na večjo izpostavljenost različnim nevarnostim, prav tako nevarnost predstavljajo nepooblaščeno nameščene aplikacije ... Z GFI LanGuard-om brez težav sledite in spremljate vse spremembe in ste o njih tudi obveščeni. S tem si zagotovite možnost proaktivne reakcije na različne nevarnosti.

  Skladnost s predpisom PCI DSS

  Rešitev GFI LanGuard vam omogoča, da poslujete v skladu s PCI DSS predpisom in ste tako poskrbeli za ustrezno zaščito in nadzor nad dogajanjem v omrežju.

Skladnost s predpisom PCI DSS

Vljudno vas vabimo k ogledu spletnega seminarja - »webinar-ja« na temo skladnost s predpisom PCI DSS - »Payment Card Industry Data Security Standard«, kjer je predstavljeno zakaj je pomembno, da poslujete v skladu z le-tem, kakšne so zahteve, ter kako vam ustreznost s predpisom PCI DSS lahko zagotovijo GFI Software rešitve. Registracija in ogled sta brezplačna.

Prijavite se tukaj.