Zmanjšajte stroške upravljanja s faksi z uporabo GFI faks strežnika za napredno pošiljanje in prejemanje faks sporočil

GFI FaxMaker je vodilna programska rešitev na svetu za napredno pošiljanje in prejemanje faks sporočil (faks strežnik), ki ji zaupa na tisoče več kot zadovoljnih strank, prav tako pa se lahko rešitev pohvali z ogromnim število prejetih nagrad. Proces pošiljanja faks sporočil bo naenkrat postal učinkovit, enostaven  in cenovno ugoden. Pozabite na tradicionalen način pošiljanje faksov: natisnete dokument, se sprehodite do faks naprave, počakate da je faks uspešno poslan in šele nato se vrnete na svoje delovno mesto. Seveda je potrebno prišteti še stroške papirja, nakupa, vzdrževanja ter servisiranja faks naprav.

Predstavljamo odlično alternativo - rešitev GFI FaxMaker, ki proces pošiljanja, prejemanja in distribucije faks sporočil popolnoma poenostavi, saj lahko od zdaj naprej fakse pošiljate ter prejemate direktno v vašem e-poštnem odjemalcu npr. Microsoft Outlook-u. Napišete tekst, pripnete priponko in kliknete gumb »Pošlji«, tako bo faks poslan v manj kot minuti. Poleg tega boste od zdaj naprej imeli tudi urejen arhiv vseh prejetih in poslanih faksov, saj so le-ti shranjeni v digitalni obliki.

Prihranite čas, zmanjšajte stroške, povečajte produktivnost zaposlenih ter poslovno učinkovitost z uporabo rešitve GFI FaxMaker.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Preverjena rešitev

  GFI FaxMaker je že nekaj let vodilni faks strežnik, rešitev za napredno pošiljanje in prejemanje faks sporočil, ki ji zaupa ogromno število uporabnikov širom sveta. Rešitev pa je tudi prejela številne nagrade in priznanja.

  Podpora za različne platforme

  Rešitev se odlično integrira z MS Exchange 2000 do 2010, podpira pa tudi Lotus Domino, MDaemon in ostale SMTP strežnike.

  Enostavna uporaba

  Pozabite na predolga uporabniška navodila in zapletene postopke, pošiljanje faksov bo odslej enostavno kot je pošiljanje e-pošte.

 • Takojšnji prihranek

  Investicija v rešitev GFI FaxMaker se povrne v trenutku. Pozabite na stroške nakupa in vzdrževanja faks naprav, stroške ... 

  za tonerje in papir ter predvsem na stroške povezane s porabo enot časa, ki jih porabite z tradicionalnim načinom pošiljanja in prejemanja faks sporočil.

  Podpora za FoIP

  Rešitev GFI FaxMaker se prav tako odlično integrira z vašo IP telefonijo in vam tako omogoča, da lahko tudi faks sporočila pošiljate preko interneta.

  Namestite in pozabite

  Rešitev GFI FaxMaker je enostavna za namestitev in konfiguracijo, ko je enkrat vse nastavljeno, vzdrževanja praktično nimate.