Rešitev za nadzor, upravljanje in arhiviranje vseh aktivnosti in dogodkov v omrežju - »event log monitoring«

Ali ste se kdaj vprašali kaj vse se dogaja v vašem omrežju? Ali imate nadzor in pregled nad vsemi aktivnostmi in dogodki v omrežju? 

Dejstvo je, da se v vašem omrežju dnevno generira ogromno različnih aktivnosti in dogodkov oz. t. i. »system event logs«. Spremljanje in arhiviranje le-teh pa postaja vse pomembnejše opravilo, kar od organizacij zahtevajo tudi številni zakonski predpisi. V primeru kakršnegakoli nepredvidljivega dogodka se običajno opravi forenzična preiskava, ki pa je ni mogoče uspešno opraviti, če podjetje nima ustrezne rešitve za nadzor, upravljanje in arhiviranje vseh aktivnosti in dogodkov v omrežju. Vse pomembnejša je tudi kontinuiteta vašega poslovanja, saj lahko že kratek izpad vašega sistema povzroči ogromno stroškov. Z rešitvijo GFI EventsManager si zagotovite proaktivnosti in pregled nad vsemi aktivnostmi v realnem času, kar pomeni, da lahko pravočasno opazite in odpravite morebitne napake in varnostne luknje.

GFI EventsManger vam omogoča nadzor in upravljanje vseh aktivnosti ter dogodkov v omrežju, odkriva in odpravlja varnostne luknje in tako poskrbi, da je vaše omrežje vedno »zdravo«. Podpira praktično vse naprave vodilnih proizvajalcev v svetu, prav tako pa je zagotovljena podpora še za mnogo drugih, manj znanih. Torej, rešitev GFI EventsManager vam omogoča nadzor nad vso strojno opremo v vaše omrežju ter vas o njenem stanju in delovanju obvešča v realnem času.

Kako vam lahko pomagamo? ⇒ Pošljite vprašanje ⇒ Zahtevajte klic

 • Zaščita omrežja

  Identificirajte vsiljivce in varnostne grožnje ter si zagotovite popolne informacije o vseh aktivnostih v vašem omrežju. Poskrbite za varnost in nadzirajte vse dogodke in aktivnosti v realnem času.

  Kompatibilnost

  GFI EventsManager podpira široko paleto beleženja različnih tipov dogodkov kot so W3C, Windows events, Syslog, SQL Server in Oracle.

  Forenzične preiskave

  Ko se zgodi nekaj nepričakovanega, vam bo GFI EventsManager v veliko pomoč, saj boste s pomočjo arhiva vseh dogodkov in aktivnosti v omrežju lahko raziskali celotno ozadje dogajanja.

  Avtomatsko delovanje

  GFI EventsManager avtomatsko procesira, zbira in arhivira dogodke, najpomembnejše pa tudi označi in vas o tem tudi opozori, tako da ste vedno na tekočem o dogajanju v vašem omrežju.

 • Skladnost s predpisi

  GFI EventsManager vam omogoča, da vaše podjetje posluje v skladu z različnimi predpisi kot so SOX, PCI DSS, HIPAA, Code of Connection ter drugi predpisi povezani z varovanjem informacij in podatkov.

  Preprečite izpade v omrežju

  Rešitev vam pomaga, da proaktivno zaznate kateri dogodki vodijo do morebitnih izpadov kot so napake na strojni opremi, kar vam omogoča pravočasno reakcijo na različne grožnje ter tako preprečite morebiten izpad.

  Vsi dogodki na enem mestu

  Seznami vseh dogodkov in aktivnosti, ki jih generirajo mrežne naprave, strežniki, delovne postaje in različne aplikacije so zbrani in arhivirani na enem mestu, tako imate možnost centralnega nadzora in upravljanja.

  Uporabniku prijazna rešitev

  Rešitev je enostavna za namestitev, konfiguracijo in vzdrževanje ter ne potrebuje kakršnihkoli dodatkov za svoje delovanje.